وه ركيراوه له مالبه رى سه ربه ست
گرته سێکسیه که ی ئه ڤین ئاسۆ ڕاست نه بووووووووو
دوای بڵاو بوونه وه ی ڤیدیۆیه ک له مۆبایلدا و ناردنی له رێگه ی بلوتوس بۆ که سانی تر و به دی کردنێکی زۆری شێوازی کچه بێژه رێک به ناوی ( ئه ڤین ئاسۆ ) له راستیدا خۆم زۆر هه وڵم دا په یوه ندی به خاتوونی ناو براو بکه م به ڵام بێ ئه نجام بوو ، له هه مانکاتدا که سێکی نزیک له ئه ڤین ئاسۆ پێی راگه یاندم ئه ڤین نیگه ران نیه به و کارانه ی ده کرێت دژی چونکه ناحه زی زۆره و هیچیش له خۆیدا شک نابات ته نها وتی وتی بێبه ڵگه ی که سانی دۆڕاون ، بۆ خوددی ئه و گرته سێکسیه ی به ناوی ئه و بڵاو کراوه ته وه و به حساب شیوه ی له و ده چیت هه مان که سی نزیک له ئه ڤین وتی ( په تی درۆ کورته ) وئه ڤین خۆی هیچ گرنگیی به م مه وزووعی بڵاو بوونه وه ی ڤیدیۆیه نه داوه چونکه ئه مه نده سه رقاڵه به کاری میدیا کاتی ئه وه ی نیه دا بنیشێت وه ڵامی ئه م جۆره کارانه بداته ، رۆژێك دێت راستی هه موو وته یه کی نادروست به ر گوێی خه ڵک بکه وێته وه ئینجا له خۆمانه وه بێت یان که سانی خه مخۆر به راست بێژی ،
لیێره ده من بۆ یه که مجار راستی ڤیدیۆ که بۆ ته واوی کورد له هه ر شوێنێکی دنیا بن ده خه مه ڕوو وه کو خه م خۆرێک به راسی بێژی . ئه وه ش ده ڵییم ڵیره دا من دیفاع له ئه ڤین ئاسۆ خودی خۆی ناکه م . دیفاع له راستی بێژی و ئافره تی وڵاتی خوش باوه ڕان ده که م و ئاماده م هه مووکات هاوکاری هه موو که سێکی خۆشه ویست و دلسۆزێ وه کوو ئه مخانمه بکه م ، ئه گینا بۆ وه رگرتنی لێدوانیش نه متوانی په یوه ندی به م خاتونه وه بکه م به داخه وه ، به ڵام ئه وه ی له سه ر براتانه کردوومه ،
بڵاو بوونه وه ی ئه م گرته دروستکراوه ش له سه ر ئه ڤین ئاسۆ ، جارێکی تر سه ر که وتووی و لێ هاتووی ئه م خاتوونه ی سه لماند و من ده توانم بڵیم ئه مه نده سه ر که وتووه له کاره کانیدا ، بابه ت و ڕه خنه رووخێنه ره کان کاری لێ ناکات په نا بۆ شتی سه یرتر براوه دژی و له مه شدا سه ر که وتوو نه بوون بزانین له دا هاتوودا چی تر ده که ن ،
لیره ئه وه ده خه مه ڕوو .
ئه م کاره که سێکی به ناو دڵسۆزێ هوونه ری کوردی کردویه تی بۆ گه یاندنی هه ندێک مه رامی گڵاوی خۆی ، له ئه نجامدا فه شه لی هێناوه و لێره دا ناوی نا هێنم به ڵام نه ناسراو نیه و سه ره تای ناوه که شی به ( هه ) ده ست پێ ده کات ،
ئه م ڤیدیۆیه له سایتی ئه ره ب سێکسه وه ، وه وه رگیراوه و کچه که به ئه سل خه ڵکی میسڕه ،
ئه م ڤیدیۆیه له راستیدا زۆر ڕوون و جوان دیاره به س کاک (هه) بۆ گه یاندنی مه رامه گڵاوه که ی جارێکی تر مۆنتاژی کردۆته وه بۆ ئه وه ی ته ڵخ بێت و شێوازی بچێته وه سه ر ئه ڤین و ده نگی ئافره ته که ی لابردووه و چه ند مه قته عێکی له ڤیدیۆ ڕاستیه که په ڕاندووه بۆ ئه وه ی ته واو جێگه ی باوه ڕ بێت ،
من ناتوانم ڤیدیۆکه لێره بڵاو بکه مه وه ،
به س کێ ویستی بیبینێت ئاگاداری من یان ماڵپه ڕه که بکات ، ده توانین بۆی بنێرن گرته راستیه که و گرته دروست کراوه که ش
[email protected]